Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

Το Σωματείο Παμβώτις, καλεί όλες τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης αλλά και τις συναφείς προς αυτές, στην Ενημερωτική Συζήτηση με μοναδικό θέμα το φλέγον ζήτημα:

Συμμόρφωση των επιχειήσεων μαζικής εστίασης με τη νομοθεσία για:

1) THN ΔIAΘEΣH THΣ ΦETAΣ
2) THN ΔIAΘEΣH TOY EΛAIOΛAΔOY
3) THN YΠOXPEΩTIKH EKΠAIΔEYΣH TOY ΠPOΣΩΠIKOY
4) THN EΦAPMOΓH TΩN KANONΩN HACCP

OMIΛHTHΣ: Προϊστάμενος EΦET Kος ZHKOΣ MIΛTIAΔHΣ.

Τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, ώρα 6:00 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5Ε - Ιωάννινα).

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Τάτσης

Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων,  σας προσκαλεί στην  Ανοιχτή Συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου με μοναδικό θέμα το φλέγον ζήτημα:

«Επιχειρηματικότητα και Εταιρίες Συλλογικής Διαχείρισης Πνευματικών Δικαιωμάτων Μουσικών Έργων κλπ».

Κεντρικός Εισηγητής:
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης κ. Στυλιανός Μωραΐτης και Συντονιστής της Κ.Ε.Ε.Ε. περί Πνευματικών Δικαιωμάτων τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018, ώρα 20:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων (Αραβαντινού 5Ε - Ιωάννινα).

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Πρόεδρος,
Ιωάννης Β. Μήτσης

Ιωάννινα, 7/2/2018

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ - ΜΠΑΡ &  ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ <<Η ΠΑΜΒΩΤΙΣ>>                                                                                             

Αραβαντινού 5ε    454 44   ΙΩΑΝΝΙΝΑ Τηλ. & Fax : 2651 0 20647

 email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  http: facebok.com/somateiocafe     

     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Στις 05-03-2018 πραγματοποιήθηκε Συνέλευση του σωματείου μας, με μεγάλη συμμετοχή των μελών, στην οποία ανάμεσα στα άλλα συζητήθηκε εκτενώς η στάση του σωματείου απέναντι στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε συνέχεια της πρόσφατης εγκυκλίου του Υπουργού Υγείας για εντατικοποίηση των ελέγχων.

       Η Συνέλευση, αφού αρχικά τα παρόντα μέλη ενημερώθηκαν από τον νομικό σύμβουλο του σωματείου για τις διατάξεις της νομοθεσίας και της πρόσφατης εγκυκλίου, εν συνεχεία με συντριπτικά ποσοστά αποφάσισε τα εξής:

 

1) Να αναλάβει το σωματείο πρωτοβουλίες σε συνεργασία με τα υπόλοιπα σωματεία ανά την Ελλάδα και τις Ομοσπονδίες για βελτιώσεις – τροποποιήσεις της υφιστάμενης νομοθεσίας. Τέτοιες βελτιώσεις προέκυψε από την ενημέρωση των μελών ότι χωράνε να γίνουν και πρέπει να διεκδικηθούν από την πολιτεία, αναλογιζόμενοι και όσα ισχύουν σε άλλα κράτη της Ευρώπης. Οι βελτιώσεις της νομοθεσίας εντοπίζονται κυρίως στην δυνατότητα επιλογής των καταστημάτων. Δηλαδή κάθε επιχειρηματίας να έχει τη δυνατότητα ανάλογα και με το είδος του καταστήματός του να επιλέξει αν στο κατάστημά του θα επιτρέπει το κάπνισμα ή όχι με σχετική προσαρμογή της νομοθεσίας ως προς τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων.  

 

2) Σε ότι αφορά τα σημερινά δεδομένα, υπερίσχυσε η πρόταση για σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία και επιπλέον εξουσιοδοτήθηκε το προεδρείο του σωματείου να έρθει σε επαφή με τους τοπικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς (Υπηρεσίες Δήμου Ιωαννιτών, Περιφέρειας και ΕΛ.ΑΣ.) προκειμένου να τους ενημερώσει για τους προβληματισμούς που υπάρχουν και για τις σχετικές αποφάσεις που έλαβε η Συνέλευση, προς την κατεύθυνση της ομαλής λειτουργίας των καταστημάτων με σεβασμό στους καταναλωτές – πελάτες.       

 

                                                                                                        Για το Σωματείο    το Δ.Σ.

Το Σωματείο Κέντρων Διασκέδασης - Μπαρ και συναφών επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων, καλεί σε συνέλευση ΟΛΑ τα ΜΕΛΗ του, η οποία που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Μάρτη 2018 και ώρα 6:00 μ.μ, στην αίθουσα (μεγάλη) του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5ε.
 
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1.Αντικαπνιστικός Νόμος
2.Άδειες μαγαζιών και διαμόρφωση εξωτερικού του χώρου (συγκεκριμένη διακόσμηση σύμφωνη με την Δημοτική αρχή)
3.Ανακοινώσεις - συζήτηση μελών
4.Κοπή βασιλόπιτας
Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται ουσιαστική και απαραίτητη.
 
Συναδελφικά για το Σωματείο,
Ο Πρόεδρος, ΤΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο Γενικός Γραμματέας, ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
 

H Cava 800 που από το 1998 στηρίζει και προωθεί το ποιοτικό κρασί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τόσο με τη δημιουργία ενός πρότυπου καταστήματος στα Γιάννενα, όσο και με τις οινικές εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά και ενός e-shop που απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα, διοργανώνει για πρώτη φορά το “800 Wine Fair” που θα αποτελέσει την 1η Έκθεση Ποιοτικού Κρασιού στην Ήπειρο και θα συγκεντρώσει στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων κρασιά από κορυφαίους Οίκους της παγκόσμιας οινικής σκηνής.


Φυσικά, από μια τέτοια έκθεση δεν θα μπορούσε -και δεν θα έπρεπε- να λείψει το ελληνικό ποιοτικό κρασί. Για το λόγο αυτό και επειδή πιστεύουμε πως στο κρασί δεν υπάρχουν γεωγραφικά όρια, σας προσκαλούμε να δηλώσετε τη δική σας δωρεάν είσοδο σε μια έκθεση που θα αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία να συγκεντρώσουμε τους οινόφιλους όλης της περιοχής και να στρέψουμε τα βλέμματα και πάλι στο ευγενές αυτό προϊόν της αμπέλου που τόσο αγαπάμε.


Η έκθεση θα λάβει μέρος στο ξενοδοχείο Hotel du Lac, την Κυριακή 4/3/2018 και οι ώρες προσέλευσης για το κοινό θα είναι 11:30 – 19:30. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο) με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2651064800 καθημερινά 3 με 6 το απόγευμα (εκτός Κυριακής).


Σας περιμένουμε!

Το Σωματείο ΠΑΜΒΩΤΙΣ στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την καλύτερη ενημέρωση των μελών μας, την βελτιστοποίηση και την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών του κλάδου μας στα Ιωάννινα, οργανώνει για πρώτη φορά αποστολή στη HO.RE.CA. με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για όλα τα μέλη του.

Η επίσκεψή μας στη 13η HO.RE.CA. την κορυφαία έκθεση της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου στη χώρα αλλά και μιας από τις σπουδαιότερες διεθνώς, θα μας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις ιδέες μας και την οργάνωσή μας με όλες τις νέες τάσεις που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης βιομηχανίας της εστίασης και του τουρισμού.

(ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!)

Το Σωματείο ΠΑΜΒΩΤΙΣ στα πλαίσια της προσπάθειάς του για την καλύτερη ενημέρωση των μελών μας, την βελτιστοποίηση και την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών του κλάδου μας στα Ιωάννινα, οργανώνει για πρώτη φορά αποστολή στη HO.RE.CA. με ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή για όλα τα μέλη του.

Η επίσκεψή μας στη 13η HO.RE.CA. την κορυφαία έκθεση της Τουριστικής Βιομηχανίας και του Επισιτιστικού κλάδου στη χώρα αλλά και μιας από τις σπουδαιότερες διεθνώς, θα μας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις ιδέες μας και την οργάνωσή μας με όλες τις νέες τάσεις που αποτελούν την αιχμή της σύγχρονης βιομηχανίας της εστίασης και του τουρισμού.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από Ιωάννινα: 6:00 π.μ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ από Αθήνα: 6:00 μ.μ.

*Η συμμετοχή για τα μέλη μας είναι ΔΩΡΕΑΝ.

*Δηλώστε ΤΩΡΑ τη συμμετοχή σας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στο τηλέφωνο: 2651020647

κ. Ράνια Γκόγκου / Αθηνά Κωστάκη

(Καθημερινά έως τις 14:30 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα)

Πρόσκληση σε συνέλευση 30/11/17

 

Το Σωματείο Καφέ-Μπαρ και συναφών Επαγγελμάτων Ν.Ιωαννίνων, καλεί σε ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΗ 2017 και ώρα 6:00 μ.μ, στη μεγάλη αίθουσα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5E.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Φόροι για τη μουσική
2. Δημοτικά τέλη (τραπεζοκαθίσματα, άδειες)
3. Προβληματισμοί-προτάσεις-συζήτηση
 
Η παρουσία όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη διότι τα προβλήματα είναι κοινά και μόνο μέσα από συζήτηση και ομαδικό πνεύμα θα αναζητήσουμε τρόπους επίλυσής τους.
 
Στη συνέλευση θα βρίσκεται επίσης ο αντιδήμαρχος, Νίκος Γκόλας (Τομέας ποιότητας ζωής και τουρισμού), ο Αντιδήμαρχος οικονομικών, κος Γιωτίτσας Θωμάς και ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Ιωαννίνων κος Αλέξανδρος Γοργόλης.
 
ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΠΟΥΦΕΣ
 
Συναδελφικά για το Σωματείο,
 
Ο Πρόεδρος, ΤΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
Ο Γενικός Γραμματέας, ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Επιστολή Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης Επιχειρήσεων

 

Συνάδελφε επιχειρηματία, η εγγραφή σου στο σωματείο μας ενδυναμώνει τον κλάδο μας και ενισχύει την διαπραγματευτική ικανότητά του.

 

Έτσι μπορεί να διεκδικεί αποτελεσματικά τα αιτήματά μας, να περιφρουρεί τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, αλλά και να επιλύει τα προβλήματα που συνεχώς ανακύπτουν. 

 

Αναζητούμε λύσεις, ανοίγουμε διάλογο όπου μπορούμε, με όλους τους φορείς του νομού, για να συμβάλουμε στην επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας. 

 

Βοήθησε να γίνει η φωνή μας πιο δυνατή.

 

Η εγγραφή όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και η οργανωμένη δράση αποτελεί στρατηγική επιλογή μας.

 

Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΛΑΔΟ ΠΟΥ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

 

Με εκτίμηση, εκ μέρους του Δ.Σ.

Σωματείο καφέ μπαρ – εστιατορίων & συναφών επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων

 

Πρόεδρος: Τσιώτης Λεωνίδας (Castillo) 6947.783148

Αντιπρόεδρος: Τενεχτσής Δημήτριος (Κυρά Φροσύνη - Spuntino) 6976.152451

Γραμματέας: Γκουντουβάς Παναγιώτης (Chocolat Cafe) 6939.010510

Ταμίας: Καράμπαλης Νικόλαος (Μπες & Πιες – Bedroom) 6944.965797

Μέλος: Λιάσκας Ιωάννης (Φίλιππας) 6936.969696

Ακολουθηστε μας στο Facebook

  1. Ανακοινωσεις
  2. Top Rated