Print this page

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποιότητας και Εκπαίδευσης στην Δημόσια Υγεία

Rate this item
(0 votes)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

 

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΠΓΝΙ και του Γ.Ν. Χατζηκώστα διοργανώνουν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών  το 1ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Ποιότητας και Εκπαίδευσης στη Δημόσια Υγεία QueD2018.

Το Σωματείο Καφέ Μπάρ, Κέντρων Διασκέδασης & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Ιωαννίνων «Η ΠΑΜΒΩΤΙΣ»,  σε συνεργασία με τους διοργανωτές, θα ανακοινώσει (τις προηγούμενες μέρες του συνεδρίου και καθ’ όλη τη διάρκειά του) πληροφοριακό υλικό που θα περιέχει τις πάσης φύσεως, εκπτώσεις ή τις προσφορές που επιθυμούν τα μέλη του Σωματείου μας, να προσφέρουν προς τους συνέδρους και τους συνοδούς τους, κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του συνεδρίου.

Το πληροφοριακό υλικό θα διακινηθεί και θα αναπαραχθεί ηλεκτρονικά από τους διοργανωτές προς όλα τα μέλη τους και θα υποστηριχθεί διαφημιστικά από το Σωματείο μας.

 

Ο στόχος του Σωματείου μας είναι αφ’ ενός, η υποστήριξη των μελών του και η τόνωση του τζίρου τους και αφ’ ετέρου η εγγυημένη και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων προς τους συνέδρους και τους συνοδούς τους.

 

Αν επιθυμείτε να περιέχεται και η προσφορά της επιχείρησής σας στη διαφημιστική καμπάνια, και σε όλες τις ενημερωτικές ενέργειες που θα πραγματοποιήσει το Σωματείο μας και η Νοσηλευτική Υπηρεσία του ΠΓΝΙ και του Γ.Ν. Χατζηκώστα, πρέπει έως την Δευτέρα 26/11, το πρωί, να μας έχετε κοινοποιήσει την έκπτωση/προσφορά σας στα τηλέφωνα 2651020647  & 2651032212.

Συναδελφικά

Το Δ.Σ.