Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *
Reload Captcha

38ο Πανελλήνιο οδοντιατρικό συνέδριο στα Γιάννενα

Rate this item
(0 votes)

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΜΒΩΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 38ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Την Πέμπτη 18, Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Du Lac (Ιωάννινα) το φετινό (38ο) Πανελλήνιο Οδοντιατρικό Συνέδριο.

Ήδη έχουν προεγγραφεί 1400 άτομα, πράγμα που σημαίνει πως ο αριθμός των ανθρώπων που θα κινηθούν συνολικά στην πόλη, θα ξεπεράσει τις 3.000 άτομα, αν υπολογίσουμε και τους συνοδούς τους.

Το Σωματείο μας ( ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΜΒΩΤΙΣ _ καφέ, μπαρ εστίασης και συναφών επαγγελμάτων) συμφώνησε με τους διοργανωτές, την διανομή (εντός του χώρου του συνεδρίου και καθ’ όλη τη διάρκειά του) πληροφοριακού εντύπου (2.500τμχ), που θα περιέχει τις πάσης φύσεως, εκπτώσεις ή τις προσφορές που επιθυμούν τα μέλη του Σωματείου μας, να προσφέρουν προς τους συνέδρους και τους συνοδούς τους, εκείνες τις μέρες.

Ο στόχος του Σωματείου μας είναι αφ’ ενός, η υποστήριξη των μελών του και η τόνωση του τζίρου τους και αφ’ ετέρου η εγγυημένη και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων προς τους συγκεκριμένους επισκέπτες.

Αν επιθυμείτε να περιέχεται και η προσφορά της επιχείρησής σας στο συγκεκριμένο φυλλάδιο, και σε όλες τις ενημερωτικές και διαφημιστικές ενέργειες που θα πραγματοποιήσει το Σωματείο μας, πρέπει έως την Δευτέρα 8/10, το πρωί, να μας έχετε δώσει την έκπτωση/προσφορά σας.

Δηλώστε τώρα την προσφορά σας στο τηλέφωνο: 
26510 20647 (κ. Αθηνά Κωστάκη)